به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد حسین زادگان در جلسه شورای ادارای مازندران در نوشهر از همه دست اندرکاران و مجریان طرح هوشمند محدودیتهای کرونایی در سراسر استان قدردانی کرد و افزود: از مردم عزیز مازندران علیرغم همه مشکلات بخاطر همراهی و همکاری با مجریان طرح و رعایت پروتکلها و دستورالعمل ها در این ایام تشکر می کنم. خوشبختانه استان وضعیت مناسبی دارد و از مردم انتظار دارم؛ به شکل سختگیرانه تری اجرای طرح را استمرار ببخشند تا شاهد نتایجی بیش از پیش مطلوب باشیم.
استاندار مازندران با بیان این که شواهد و تحقیقات نشان می دهد که از سال ۹۰ به بعد، توسعه در مازندران متوازن نبوده و در کشور نیز این شرایط بنحوی همینطور بوده است، اظهار داشت: در مازندران برخی شهرها از توسعه بیشتر و برخی شهرها به دلیل کسری اعتبارات و یا عدم توانایی مدیریت های وقت از جذب اعتبارات کمتر برخوردار بودهاند که در هر دو صورت حاصلی جز این که برخی شهرستانها کمتر توسعهیافته اند، نداشته است.
مقام عالی دولت در استان با اشاره به این که بخشی از مشکلات موجود در حوزه عمرانی و اقتصادی با تذکر، پیگیری و تلاش بیشتر حل میشود، عنوان کرد: توسعه استان در همه نقاط و بخش ها نیازمند مجاهدت، اتفاق نظر و هم افزایی است و در سایه همکاری بین دولت و قوای مختلف بویژه نمایندگان مجلس حل می شود.
حسین زادگان به پیگیری برخی از این مشکلات در غرب استان در سایه تعامل و هم افزایی بویژه مجتمعهای فرهنگی و رفع مشکلات آن ها اشاره کرد و ابراز داشت: در مجموع 30 مصوبه اجرایی و عملیاتی هست که قرار شد پس از اینکه فرصت قانونی و معقول به دستگاه ها داده شد، جلسه ای با حضور فرمانداران و مدیران برای پیگیری این مصوبات تشکیل شود تا به فراموشی سپرده نشود.
استاندار پیگیری مسایل مناطق مختلف استان و غرب مازندران را یکی از برنامه های استانداری دانست و از معاونان استانداری که مرتبا در منطقه حضور می یابند، قدردانی کرد.
حسین زادگان رهایی از برخی از محدودیت های زیست محیطی برای توسعه و اشتغال در استان را نیازمند بازنگری در قوانین و همراهی نمایندگان در این راستا دانست و گفت: برای تحقق این مهم در صورتی که نمایندگان مجلس طرحی را در قالب لکه ای از نقاط مختلف استان مازندران در مجلس به تصویب برسانند برای همیشه دغدغه زیست محیطی استان برای اجرای برخی طرح های عمرانی و اقتصادی حل خواهد شد و طرح ها و واحدهای تولیدی باید به شکل لکه ای در قالب طرح جامع دیده شود که محدودیت های زیست محیطی مانع اجرای این طرح ها برای سرمایه گذاران نشود.
وی با بیان این که مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز در غرب مازندران یک اولویت است، افزود: نباید جذابیت این خطه بخاطر دست اندازی در مواهب طبیعی و دیگر چشم اندازی های گردشگری به مخاطره بیفتد.
حسین زادگان بازنگری در اجرای طرح های هادی در نقاط روستایی را راهی دیگر برای برون رفت از معضل ساخت و سازهای غیر مجاز پیشنهاد کرد و ادامه داد: این مسائل مهم باید در اسرع وقت در نشست شورای برنامه ریزی استان مطرح و ساز و کارهای قانونی برای آن اتخاذ شود.
استاندار مازندران توسعه کشت گلخانه ای را جزو اولویت های مناطق غربی استان دانست و گفت: از آنجایی بیشترین منابع آبی به خاطر رودخانه های متعدد و بارش باران در غرب مازندران وجود دارد، بنابراین این خطه مستعد برای تولید محصولات گلخانه ای است و دولت هم در این زمینه با پرداخت تسهیلات از فعالان این بخش حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به انتخاب استان مازندران به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اکو در سال ۲۰۲۲ گفت که این رویکرد اتفاق مهمی برای استان است و نباید تصور کرد که این طرح فقط شامل محدوده و یا مرکز استان می شود در حالی که این مهم به تمامی گستره استان مازندران بر می گردد و انشاالله پس از برچیده شدن کرونا شاهد برگزاری این رویداد در تمامی شهرستانهای استان باشیم و همه باید برای معرفی مازندران به میدان بیایند.
در این نشست ویدیوکنفرانسی که علیپور و محسنی بندپی، نمایندگان مردم قائم شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ و نوشهر؛ چالوس و کلاردشت؛ معاونین استاندار و ائمه جمعه و فرمانداران این سه شهرستان و برخی اعضاء حضور داشتند، فرمانداران گزارشی از مسایل، مشکلات و برنامه های شهرستان های متبوع ارایه کردند.
حسین زادگان در جلسه شورای اداری مازندران در نوشهر گفت: مازندران در سایه نگاه عادلانه به نقطه نقطه استان، توزیع اعتبارات متوازن و تلاش، تعامل و پیگیری مستمر به توسعه و اعتلاء دست می یابد.
نظر شما